Du kan träna i hallen mån-fre 06:00-15:00 för 150kr timmen, kvällar och helger är priset 200kr timmen.

Från och med 1 maj tom 30 september har vi sommarpriser i hallen, då får du 50% rabatt på din träning, gäller även kvällar och helger. (går ej att kombinera med andra erbjudanden och rabatter) 

Vid bokning av minst 10 timmar erhåller du 15% rabatt på hela bokningen. Kontakta oss vid långtidsbokningar för att erhålla rabatten.

Du bokar hallen genom vårt bokningssystem.
Klicka här för att komma till bokningssidan.

Kod och instruktioner till nyckelgömman får du via mejl 1 timme innan din träningstid börjar. Kontrollera att din mailadress stämmer vid bokningen.

Observera att vi inte kan garantera en tid som bokas närmare än 1 timme innan önskad träningstid. Bokar du en tid närmare än 1 timme innan din träningstid måste du kontakta oss för att få koden. Du hitta våra telefon nr här.

Du kommer att få en faktura från Bokio till din angivna e-post med betalningsinformation. Titta gärna i skräpposten om du inte hittar fakturan.

All vistelse i Fokushallen sker på egen risk. Du som hyr hallen ansvarar för att trivselregler följs av samtliga som nyttjar hallen under bokad tid.

Vid överträdelse av trivselregler äger Fokushallen rätten att stänga av personer från framtida bruk av lokalen.

Kontakta oss om du önskar hyra hallen för en hel- eller halvdag, alternativt för en längre period. Kontakt krävs även vid uthyrning för kurs, tävling och/eller föreläsning som inte arrangeras i Fokushallens regi.